Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi
Welcome to http://www.gamesmixie.com/ (ing “situs”).We ngerti sing privasi online penting kanggo panganggo saka situs kita, utamané nalika nganakake statement business.This ringkih kabijakan privasi kita bab sing kedhaftar Situs (“pengunjung”) sing ngunjungi tanpa transacting bisnis lan Pengunjung sing ndhaftar kanggo transact bisnis ing situs lan nggawe nggunakake macem-macem layanan sing ditawakake dening http://www.gamesmixie.com/ (bebarengan, “layanan”) (“Pelanggan sah”).”Informasi wong dikenali” nuduhake kabeh informasi sing ngenali utawa bisa digunakake kanggo ngenali, kontak, utawa nemokake wong kanggo tiyang pertains katrangan, kalebu, nanging ora winates kanggo, jeneng, alamat, nomer telpon, nomer fax, alamat email, profil financial, sosial keamanan nomer, lan informasi kertu kredit. Wong dingerteni informasi ora kalebu informasi sing diklumpukake ora kenal (iku, tanpa identifikasi saka pangguna individu) utawa informasi demografi ora disambungake menyang individual.What dikenali wong dingerteni informasi dikumpulake? Kita bisa ngumpulake informasi profil pangguna dhasar saka kabeh Visitors kita. We ngumpulake informasi tambahan ing ngisor iki saka Pelanggan kita Sah: jeneng, alamat, nomer telpon lan alamat email saka Pelanggan sah, alam lan ukuran bisnis, lan alam lan ukuran persediaan iklan sing pelanggan Sah sedya kanggo tuku utawa organisasi sell.What ngempalaken informasi? Saliyane koleksi langsung kita informasi, vendor layanan pihak katelu kita (kayata perusahaan kertu kredit, clearinghouses lan bank-bank) sing bisa nyedhiyani layanan kayata kredit, insurance, lan layanan escrow bisa ngumpulake informasi iki saka Pengunjung kita lan Pelanggan sah. Aku ora ngontrol carane iki pihak katelu nggunakake informasi kasebut, nanging kita aja takon menyang nyampekano informasi carane padha nggunakake informasi pribadhi kasedhiya kanggo wong-wong mau saka Pengunjung lan Pelanggan sah. Sawetara pihak katelu iki uga intermediaries sing tumindak namung minangka pranala ing chain distribusi, lan ora nyimpen, makaryakke, utawa nggunakake informasi tartamtu kanggo them.How Panjenengan Situs nggunakake Informasi Wong dikenali?Kita nggunakake Informasi Wong dingerteni kanggo ngatur Situs, kanggo nggawe kurban layanan cocok, lan kanggo nepaki panjalukan tuku tinuku ing situs. Kita bisa email Visitors lan Pelanggan sah babagan riset utawa tuku lan kesempatan sade ing Site utawa informasi kang tenan topik Situs. Kita uga bisa nggunakake Informasi Wong dingerteni kanggo hubungi Visitors lan Pelanggan sah kanggo nanggepi pitakonan tertamtu, utawa kanggo nyedhiyani informasi sing dijaluk. Karo kang uga informasi bisa dienggo bareng?Informasi wong dingerteni babagan Pelanggan Sah bisa dienggo bareng karo Pelanggan sah liyane sing pengin kanggo ngira-ngira transaksi potensial karo Pelanggan sah liyane. Kita bisa nuduhake informasi dikumpulke babagan Visitors kita, kalebu Demografi Pengunjung kita lan Pelanggan sah, karo agensi afiliasi kita lan vendor pihak katelu. Kita uga kurban kesempatan kanggo “milih metu” nampa informasi utawa kang hubungi dening kita utawa dening agensi sing tumindak atas jenenge kita. Carane wis Informasi Wong dikenali disimpen?Informasi wong dikenali dikumpulake dening http://www.gamesmixie.com/ wis disimpen kanthi aman lan ora diakses kanggo pihak katelu utawa karyawan http://www.gamesmixie.com/ kajaba kanggo nggunakake minangka dituduhake ing ndhuwur. pilihanipun apa kasedhiya kanggo Visitors gegayutan koleksi, nggunakake lan distribusi saka informasi?Pengunjung lan Pelanggan sah bisa milih metu saka nampa informasi unsolicited saka utawa kang hubungi dening kita lan / utawa vendor kita lan afiliasi agensi dening respon kanggo email minangka pitunjuk, utawa dening kontak kita ing [Address] Apa Cookies Digunakna ing Situs?Cookies digunakake kanggo macem-macem alasan. Kita nggunakake Cookies diwenehi informasi bab pilihan saka Pengunjung kita lan layanan padha pilih. Kita uga bisa nggunakake Cookies kanggo tujuan keamanan kanggo nglindhungi Pelanggan kita Sah. Tuladhane, yen Customer Sah mlebu lan situs iki dienggo kanggo luwih saka 10 menit, kita bakal kanthi otomatis log Customer Sah off.How ora http://informasi login nggunakake www.gamesmixie.com/? http://www.gamesmixie.com/ migunakake informasi login, kalebu, nanging ora winates kanggo, alamat IP, ISPs, lan jinis browser, kanggo njelasno tren, ngleksanakake Situs, trek gerakan pangguna lan nggunakake, lan klumpukne sing godhongé amba demografi partners information.What utawa panyedhiya layanan duwe akses kanggo Informasi Wong dingerteni saka Pengunjung lan / utawa Pelanggan Sah ing Situs? http://www.gamesmixie.com/ wis mlebu menyang lan bakal terus ketik kekancan lan afiliasi karo sawetara vendor vendors.Such uga duwe akses kanggo tartamtu Informasi Wong dikenali ing perlu ngerti basis kanggo ngevaluasi Pelanggan Sah kanggo layanan nduweni hak. kebijakan privasi ora nutupi kumpulan utawa nggunakake informasi iki sing. Pambocoran saka Informasi Wong dingerteni kanggo tundhuk karo hukum. Kita bakal nyampekano informasi Informasi Wong dikenali supaya tundhuk karo supaya pengadilan utawa panggilan sidhang pangadilan utawa panjalukan saka agensi hukum nglaksaknano kanggo nerbitaké informasi. Kita uga bakal nyampekano informasi Informasi Wong dingerteni nalika akal perlu kanggo nglindhungi safety saka Pengunjung kita lan Pelanggan sah. Carane ora Situs supaya Informasi Wong dikenali aman?Kabeh karyawan kita sing menowo keamanan privasi kita lan laku. Informasi Wong dingerteni saka Pengunjung kita lan Pelanggan sah mung diakses kanggo nomer winates saka karyawan qualified sing diwenehi sandhi supaya gain akses kanggo informasi. We audit sistem keamanan kita lan pangolahan ing rutin. informasi sensitif, kayata nomer kertu kredit utawa nomer sosial keamanan, wis diayomi dening protokol enkripsi, ing Panggonan kanggo nglindhungi informasi dikirim liwat internet. Nalika kita njupuk ngukur cukup iklan kanggo njaga situs aman, komunikasi elektronik lan database sing tundhuk kasalahan, Kraton lan break-in, lan kita ora bisa njamin utawa menehi jaminan acara sing kaya ora bakal njupuk Panggonan lan kita ora bakal tanggung jawab kanggo Visitors utawa Pelanggan sah kanggo maksud apa kuwi. Carane Pengunjung bisa mbenerake apa sing ora akurat ing Informasi Wong dikenali?Pengunjung lan Pelanggan sah bisa hubungi kita kanggo nganyari Informasi Wong dingerteni wong-wong mau utawa kanggo mbenerake sing ora akurat dening emailing kita. Bisa Pengunjung a mbusak utawa mateni Informasi Wong dikenali diklumpukake dening Situs?We nyedhiyani Visitors lan Pelanggan sah karo mekanisme kanggo mbusak / mateni Informasi Wong dingerteni saka database Situs dening kontak . Nanging, amarga saka serep lan cathetan pambusakan, iku uga mokal kanggo mbusak entri sing Pengunjung tanpa mertahanake sawetara informasi ampas. Individu sing Panjaluk duwe wong dingerteni informasi diuripake bakal nduwe informasi iki functionally dibusak, lan kita ora bakal ngedol, transfer, utawa nggunakake Informasi Wong dikenali hubungane individu sing ing sembarang cara obah maju. Apa mengkono yen Éwah Kebijakan Privasi?Kita supaya Visitors kita lan Pelanggan sah ngerti bab owah-owahan kanggo kabijakan privasi kita kanthi masang owah-owahan kuwi ing Situs. Nanging, yen kita wis ganti kita kebijakan privasi ing proses sing bisa nimbulaké pambocoran saka Informasi Wong dingerteni sing Pengunjung utawa Sah pelanggan wis sadurunge nyuwun ora dibeberke, kita bakal hubungi Pengunjung utawa Sah pelanggan kanggo ngidini Pengunjung utawa Sah pelanggan kanggo nyegah pambocoran kuwi. Links:http://www.gamesmixie.com/ ngandhut pranala menyang situs web liyane. Elinga yen sampeyan klik ing salah siji pranala iki, sing obah ing situs web liyane. Kita kasurung kanggo maca statements privasi iki disambung Camping minangka kabijakan privasi sing bisa beda-beda saka kito.

Nggunakake sembarang pribadi / file ing dhewe resiko, http://www.gamesmixie.com/ ora tanggung jawab kanggo maksud apa gawe piala rampung menyang komputer utawa karusakan rampung kanggo piranti liyane nggunakake pribadi kene. Piranti kene bisa utawa ora bisa, Kita ora bisa dicekel tanggung jawab yen padha ora.